Hoe ziet een willekeurige werkweek bij Overwater eruit?

Geen files, makkelijk parkeren, lekkere koffie
Na een ontspannen weekend zit je op maandag weer vol energie voor een nieuwe werkweek bij Overwater. Muziekje aan en op het landelijke eiland 'De Hoeksche Waard' rijd je zonder files naar Strijen. Zoeken naar een parkeerplek is niet nodig, die zijn er volop, ook als je je auto aan de stekker wilt leggen.

Je loopt ons mooie kantoorpand binnen, gebouwd in 1928 en voorzien van een frisse, moderne inrichting. Daar pak je in de keuken een lekker kopje koffie om daarna samen met je collega's de week te beginnen. Met elkaar worden interessante zaken en ontwikkelingen besproken. Niet te lang, wel efficiënt.

Learning-on-the-job
Daarna werk je verder aan het strategisch advies voor de gemeente die een randweg wil aanleggen of maak je een afspraak met een pachter die zijn bedrijf wil beëindigen. Je hebt contact met een collega over onderwerpen waar je over wilt sparren. Onze opleiding tot vastgoedadviseur, taxateur of rentmeester gebeurt on-the-job. Meer ervaren collega's zijn graag bereid om je alle kneepjes van het vak te leren. Niet alleen in theorie, ook in de praktijk. Gezamenlijk zullen jullie regelmatig op pad gaan. 

Voor je het weet is het alweer tijd voor de lunch. In onze sfeervolle raadzaal verzamelen zich meerdere collega's om in een informele sfeer te lunchen. Mocht je je lunch vergeten zijn, dan zitten in de winkelstraat om de hoek genoeg winkels waar je terecht kunt. Als het lekker weer is, kun je een prachtige wandeling langs 'het Oudeland van Strijen' maken.

In de middag ga je op pad voor de taxatie opname van een gigantische industriële bedrijfshal of doe je een bezichtiging met een potentiële koper van een agrarisch bedrijf. 

Thuiswerken is mogelijk
De volgende ochtend werk je eerst thuis om van daaruit naar een opdrachtgever bij je in de buurt te vertrekken. Zowel thuis als bij je opdrachtgever kun je met je laptop, tablet of telefoon bij alle documenten die je nodig hebt. Alles is gedigitaliseerd en in de cloud ontsloten.

De rest van de week vliegt voorbij met het uitwerken van adviezen, opstellen van overeenkomsten, plegen van telefoontjes en het bijwonen van de maandelijkse studielunch waarin je van alle deskundigen kunt leren. Kennis delen staat bij ons hoog in het vaandel. Het volgen van cursussen en opleidingen wordt aangemoedigd en gefaciliteerd.

Gezelligheid
Onze sociale commissie is erg actief en organiseert jaarlijks meerdere activiteiten. Leuk om je collega's ook op een andere manier te leren kennen.

Tevreden, geïnspireerd en weer wat wijzer, rijd je terug naar de stad (bijvoorbeeld Rotterdam, Dordrecht of Breda) of het dorp waar je woont. Fijn, weekend, maar eigenlijk heb je nu al zin in de volgende werkweek!

Enthousiast geworden? Klik hier om onze vacatures te bekijken.