Skip to main content

Kenniscentrum

Onze dienstverlening draait om kennis, kwaliteit en innovatie.


Om dit te waarborgen hebben wij ruim vijftien jaar geleden ons kenniscentrum opgericht.

Externe functie
Extern versturen we regelmatig een nieuwsbrief en schrijven blogs en artikelen. Tevens organiseren we seminars.

Ook verzorgen we via het kenniscentrum cursussen en presentaties over actuele onderwerpen binnen ons vakgebied.

Dit doen wij soms samen met partners, maar meestal verzorgen we op maat gemaakte cursussen of presentaties. Bijvoorbeeld voor (agrarische) studieclubs, universiteiten, opleidingsinstituten, natuurverenigingen, projectontwikkelaars en overheden.

Tevens valt het geven van adviezen over nieuwe regelgeving en strategische kwesties onder het kenniscentrum. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de evaluatie van het pachtrecht of een advies over het plaatsen van windmolens aan het ministerie van Economische Zaken.

Heeft u onderwerpen waarover u door ons bijgepraat wilt worden? Of wilt u samen met ons een lezing verzorgen? Overleggen over een adviesvraag is ook mogelijk. Neem dan contact op met Julian Bartels, de coördinator van het kenniscentrum.

Interne functie
Intern organiseren we via het kenniscentrum kennismanagement, dienstenontwikkeling en studieoverleg. Per dienst worden daarvoor gegeven adviezen, bijbehorende protocollen, modellen en gegeven presentaties in het kenniscentrum opgeslagen. Hierdoor is deze kennis beschikbaar voor al onze medewerkers.

Wanneer u het leuk vindt om een keer te spreken tijdens ons studieoverleg of een kennisoverleg bij te wonen, vragen we u contact op te nemen met Julian Bartels.

Kenniscentrum
Kerkstraat 54
3291 AM Strijen

078-6749494
info@ovtr.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.