Skip to main content

Werken bij Overwater

Wat houdt werken bij ons in? Wat kun je verwachten en wat bieden wij?

Werken bij Overwater

vacatures

Junior Rentmeester

Gaat jouw hart sneller kloppen van vastgoed en de agrarische sector? Wil jij een bijdrage leveren aan de uitdagingen waar Nederland op het gebied van de agrarische sector, woningbouw, energietransitie en natuurontwikkeling voor staat? Dan zoeken wij jou!

Administrateur/Financial Controller

Heb je uitgebreide ervaring op het gebied van financiële en administratieve processen?

Bij Overwater Rentmeesterskantoor zijn we op zoek naar een gedreven en nauwkeurige Administrateur/Financial Controller die ons team komt versterken.

Stage en afstuderen

Ben je op zoek naar een stageplek of afstudeermogelijkheid?
Overwater stelt studenten die zich willen verdiepen in ons vakgebied graag in de gelegenheid dat bij ons te doen. Of het nu gaat om een afstudeerplek of een stage, we gaan graag met je in gesprek. 

Onderwerp kiezen in overleg
Heb je zelf een onderwerp? Kaart het gerust aan, wij denken graag met je mee.


Is de afstand tot onze vestigingsplaats Strijen een probleem voor jou? Er zijn uitstekende B&B voorzieningen beschikbaar. Ook is werken op afstand mogelijk. 

Wil je meer weten?

Heb je interesse in een afstudeerplek of stageplaats? Of wil je overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Laurens Gräper.

Open sollicitatie

Wij stellen open sollicitaties altijd op prijs!
Niet alleen ervaren vastgoedadviseurs, taxateurs en/of rentmeesters nodigen wij van harte uit om kennis te maken, maar ook mensen die aan het begin van hun carrière staan of mensen die affiniteit hebben met onze werkzaamheden. 

Wij investeren graag in jong talent om hen in de praktijk de kneepjes van het vak te leren. 

Ben je wel nieuwsgierig maar gaat solliciteren nog net een stap te ver? Neem ook dan gerust contact met ons op. Een oriënterend gesprek of een dag meelopen kan al snel een beter beeld geven. 

Laurens Gräper staat je graag te woord, lgraper@ovtr.nl of 06-22020651.

Kom jij bij ons werken? Wij bieden:

Uitdagend werk

Grond is onroerend, maar zeker niet saai! Grond omvat veel verschillende disciplines, niet alleen de aankoop en verkoop van grond en boerderijen.

  • De overheid heeft veel invloed op hoe Nederland met grond moet omgaan. Denk aan de ontwikkelingen rondom stikstof en natuurbescherming, energietransitie, kabels, leidingen en masten.
  • Ook gebiedsontwikkeling en bedrijfsverplaatsing, bedrijfsbeëindiging en bedrijfsuitbreiding vraagt specifieke kennis en kunde.
  • Beheer van agrarisch vastgoed en landgoederen vraagt continu aandacht, zorg en meedenken met de opdrachtgever. 
  • Grond kan ook gezien worden als investering, maar niet alle grond is hiervoor geschikt. Gedegen advies is cruciaal.
  • Taxeren is in ons vakgebied, geen invulformulier, er komt zoveel meer bij kijken.

En dat alles maakt het werk zo uitdagend en interessant!

Learning-on-the-job en vrijheid

Onze werkzaamheden leer je het best in de praktijk en van ervaren collega’s. Junior medewerkers worden goed begeleid door de meer ervaren collega’s. De combinatie van learning-on-the-job met aanvullende opleidingen zorgt voor een stevige basis voor een bloeiende carrière.

Ervaren medewerkers hebben de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf vorm te geven aan een eigen praktijk. 

Een organisatie in ontwikkeling

We werken steeds aan organisatieontwikkeling. Iedereen binnen het bedrijf kan daar desgewenst aan bijdragen.

Intern organiseren we via het Kenniscentrum kennismanagement, dienstenontwikkeling en studieoverleg. Kennis delen vinden wij erg belangrijk! Van elkaar kunnen we leren. 

Een persoonlijke werkomgeving

Jouw moderne werkplek bevindt zich in een sfeervol monumentaal pand in Strijen in de Hoeksche Waard. Je beschikt over een eigen kantoorruimte of deelt deze met maximaal 3 collega’s. Bij ons vind je geen kantoortuinen, maar ruime eigen werkplekken.

Een deel van onze medewerkers woont in omliggende steden. Wonen in de stad en landelijk werken! We zijn goed te bereiken en er is volop gratis parkeergelegenheid.

We houden van een gezellige kantoorborrel en een leuk uitje. Tussen de middag lunchen veel collega’s gezamenlijk in de voormalige raadzaal, gevolgd door een gezonde wandeling door het Oudeland van Strijen.

Om ieders competenties te kunnen versterken, worden er regelmatig functionerings- en beoordelingsgesprekken gehouden. Hier wordt samen gekeken waar de onderlinge behoefte ligt, bijvoorbeeld over te volgen studies of cursussen, zowel op het gebied van kennis als van vaardigheden.

Er wordt hard gewerkt, maar zeker ook plezier gemaakt. Persoonlijke aandacht voor elkaar is heel belangrijk, in voor- én tegenspoed!

Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Werken bij Overwater betekent een goed salaris en een compleet pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden met uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 40 uur, die je flexibel kunt indelen.

Ook heb je bij ons snel perspectief op een vast dienstverband en behoort een leaseauto in veel gevallen tot de mogelijkheden. Dit geldt ook voor een mobiele telefoon en laptop. 

Carrièreperspectief
  • het worden van een specialistische deskundige door het ontwikkelen van je kennis en ervaring;
  • ​zelfstandig inspelen op veranderingen en kansen in de markt;
  • het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie;
  • het als senior aansturen van jongeren, en
  • het participeren als mede-eigenaar in de onderneming.

Wat doet een rentmeester?
Wil je weten wat een rentmeester doet? Pieter Kerkstra schrijft hierover in deze blog.

De NVR (Nederlandse Vereniging van Rentmeesters) heeft een interessante video gemaakt over het werk van een rentmeester.

Of bezoek de website www.rentmeesterworden.nl.

Kerkstraat 54
3291 AM Strijen

078-6749494
info@ovtr.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.