Overwater in beeld

Wilt u onze bedrijfsfilm bekijken? Of horen hoe een akkerbouwer de samenwerking met ons heeft ervaren bij zijn bedrijfsverplaatsing? Of een seminar terugkijken? Dat kan!

Hieronder vindt u onze videos.

 

Korte impressie van ons kantooruitje naar Maastricht en omstreken op 14 en 15 oktober 2022.


In de verdiepingsuitzending over agro-financiering van de Vermetten Update juli 2022 vertelt Cor van Zadelhoff uitgebreid over erfpacht als financieringsinstrument.


Gerwin Dibbits vertelt in bovenstaande video 'Erfpacht in de praktijk' over zijn keuze voor erfpacht, waarbij Overwater een adviserende rol speelde.


Hierboven vindt u de video van ons Webinar 'Stikstof tot nadenken'.
De presentatie 'Stikstof tot nadenken' behorend bij het Webinar, kunt u via de link bekijken.


Bijbehorende presentatie 'Erfpacht & Ondernemen' kunt u inzien via deze link.


Bijbehorende presentatie 'Stikstofkansen' kunt u inzien via deze link.


Meer informatie over wat Overwater Rentmeesterskantoor voor u kan betekenen? 
Opmerking: sinds juli 2021 zijn Overwater Rentmeesterskantoor en Overwater Grondbeleid Adviesbureau afzonderlijk verder gegaan.


Arie Barendregt heeft zijn akkerbouwbedrijf moeten verplaatsen uit Rhoon vanwege natuurontwikkeling in Rotterdam. Overwater heeft hem hierbij geholpen. In deze video ziet en hoort u meer hierover.

Tevens hoort u het antwoord op de vraag "Hoe komt de pachtprijs tot stand?" (vanaf 2m40s)In december 2019 was Overwater te zien in tv-programma De Barometer op RTLZ. Laurens Gräper (manager Rentmeesterskantoor) vertelt over beleggen in agrarisch vastgoed en de rol van een rentmeester hierbij.