Skip to main content

Agrarische makelaardij

Overheidsingrijpen Overheidsingrijpen
Overheidsingrijpen Overheidsingrijpen
Overwater Agrarische Makelaardij

“Agrarische makelaardij is het begeleiden van opdrachtgevers bij de aan- of verkoop van landelijk en agrarisch vastgoed.”

Wat is agrarische makelaardij?

Agrarische makelaardij is het begeleiden van opdrachtgevers bij de aan- of verkoop van landelijk en agrarisch vastgoed. Ook bemiddeling bij bijvoorbeeld erfpacht is makelaardij.

 

Maatwerk

Bij ons is maatwerk het uitgangspunt.

Maatwerk begint met het vaststellen van een gedegen plan van aanpak voor de aankoop of verkoop van het bezit. Voor het opstellen van het plan kijken we in een brede context naar de opdracht en houden we rekening met bijvoorbeeld de sociale en de fiscale consequenties.

We voeren overleg met de klant en indien nodig ook met de accountant of financieel adviseur.

Wij betrekken de klant bij de voortgang van het proces voor inzicht in het verloop van de onderhandelingen. We zorgen ervoor dat de aankoop of verkoop zo goed mogelijk verloopt.


Koopovereenkomst

Bij overeenstemming leggen wij de gemaakte afspraken vast in een koopovereenkomst.

Nadat partijen de koopovereenkomst hebben getekend nemen we contact op met de notaris die de notariële akte opstelt en zorgt voor de overdracht.


Onze opdracht eindigt als de notariële akte in het Kadaster is ingeschreven en het onroerend goed definitief is overgedragen.

Overweegt u om agrarisch vastgoed aan te kopen of te verkopen? Wij streven naar een optimaal resultaat en zijn u graag van dienst!


Blogs

Lees hier onze blogs over Agrarische Makelaardij.

Kerkstraat 54
3291 AM Strijen

078-6749494
info@ovtr.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.