Opdrachtgevers

Agrariërs, particulieren, bedrijven, stichtingen, beleggers, ontwikkelaars en overheden vertrouwen op ons voor vastgoedadvies, taxaties en rentmeestersactiviteiten.

Wij werken door heel Nederland.


Agrariërs
Wij taxeren, bemiddelen en adviseren in heel agrarisch Nederland, met als zwaartepunt Zuid- en Noord-Holland tot onder het Noordzeekanaal, Zeeland, Utrecht, Flevoland en Noord-Brabant.

Een akkerbouwer uit Rhoon heeft zijn bedrijf moeten verplaatsen. Overwater heeft hem hierin bijgestaan. De akkerbouwer zegt hierover: "We waren heel blij met Overwater omdat zij continu met ons meegedacht en meegedaan hebben om ons te helpen met de bedrijfsverplaatsing. En dat is gelukt."
Meer hierover ziet u in deze video:Gebiedsontwikkelaars
Wij ondersteunen ontwikkelaars bij grondverwerving voor woningbouw, industrie, bedrijventerreinen, recreatieterreinen en andere lucratieve bestemmingen. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het (tijdelijk) beheren van grondposities. 

Particulieren en bedrijven
Wanneer de overheid eigendom wil kopen of desnoods onteigenen, treden wij voor u op als deskundige. Dit doen wij ook als u recht heeft op een schadevergoeding zonder verkoop, bijvoorbeeld bij het vestigen van een zakelijk recht voor kabels en leidingen.

Beleggers in agrarisch vastgoed
Voor beleggers en stichtingen treden wij al generaties lang op. Samen stellen wij een strategie op waarbij de filosofie van de belegger en de structuur van de portefeuille, ligging van het onroerend goed en toekomstverwachting de belangrijkste pijlers zijn.

In het televisieprogramma Barometer van RTL Z vertelt Laurens Gräper meer over beleggen in agrarisch vastgoed. 


Overheden
Voor overheden adviseren, taxeren, bemiddelen en verwerven we in het landelijk en randstedelijk gebied.