Even voorstellen: Julian Bartels

Mijn naam is Julian Bartels, ik ben 21 jaar en opgegroeid in Zegge, een dorpje in het zuidwesten van Brabant. Vorig jaar heb ik gedurende mijn minor Landelijk en Agrarisch vastgoed stage gelopen bij kantoor Overwater. Hier heb ik een heel positief gevoel aan overgehouden, waardoor ik de kans om er ook
te komen werken, niet aan mij voorbij heb laten gaan!
 
Per 1 september 2019 werk ik bij Overwater Rentmeesterskantoor als Junior Rentmeester. Ondanks dat de agrarische wereld geen
onbekend terrein voor me is, zal ik het vak van rentmeester 'on the job' gaan leren. Dit lijkt me een mooie uitdaging, waar ik veel zin in heb!
 
Ik heb de havo gedaan op een middelbare school in Roosendaal, alvorens ik ging studeren in Dronten op de Aeres Hogeschool. Hier heb ik gekozen voor de opleiding Dier- en veehouderij Agrarisch Ondernemerschap. Momenteel zit ik in de afrondende fase van deze studie die ik in januari 2020 definitief hoop af te ronden.
 
Mijn hobby's zijn leuke dingen doen met vrienden en voetbal kijken. Verder help ik thuis met alle plezier mee op ons melkveebedrijf.
 
Ik wil Overwater alvast danken voor de interessante uitdaging die zij mij hebben geboden en ga mijn best doen om er wat moois van te maken!
 
Julian Bartels