Even voorstellen: Daphne van der Voort

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Daphne van der Voort. 45 jaar, geboren in Zoetermeer en nu samenwonend in het buitengebied van Zuid-Beijerland. Mijn peuter van 650 kg (rijpaard van 1.78 m) staat gestald in Hoeven. Daar ben ik iedere dag na mijn werk te vinden voor mijn grootste passie en hobby ‘paarden’.

Die passie en hobby heeft er inmiddels toe geleid dat ik naast mijn werk en eigen paard een eigen bedrijf heb in management van het paard. Hierbij werk ik samen met de eigenaar naar een optimale situatie voor ieder paard (en iedere pony), zodat ze binnen hun (lichamelijke) mogelijkheden de beste prestaties kunnen leveren. Op mijn agenda staan dan ook veel nascholingen en cursussen over dit onderwerp. (en echt… hoe meer je leert, hoe vaker je tot de conclusie komt dat je nog niets weet…) Ik kan hier natuurlijk nog veel langer over schrijven, maar dit lijkt me voor nu voldoende.

Naast vele andere werkomgevingen ben ik de afgelopen 13 jaar werkzaam geweest bij Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven en zijn rechtsvoorgangers. Een kenniscentrum voor alle beroepsopleidingen op mbo-niveau in Nederland. Ik ben gestart als ICT/helpdesk-medewerkster, waarna ik me door mocht ontwikkelen tot adviseur praktijkleren met als neventaken: systemen en processen. De laatste 9 jaar werkte ik daarbij vanuit huis en bezocht bedrijven die mbo-studenten opleiden in de sectoren voeding, groen en gastvrijheid in de regio West-Brabant en Zeeland. De eigenschappen toegewijd, leergierig en gestructureerd omschrijven het best hoe ik ben en hoe ik werk.

Op 1 oktober ben ik als rentmeester-assistent begonnen bij Overwater. Een mooie, nieuwe uitdaging in een voor mij onbekende branche, waar ik graag van leer en mijn opgedane kennis, verworven vaardigheden en inzichten inzet. Een plek waar ik nog lang met plezier hoop te mogen werken!