Even voorstellen: Byou Karbaat

Mijn naam is Byou Karbaat, ik ben 27 jaar oud en sinds 2004 woonachtig in 's-Gravendeel. Ik heb op de RSG in Oud-Beijerland mijn HAVO diploma behaald en heb daarna aan de Haagse Hogeschool HBO-rechten gestudeerd. Na het afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, afgelopen zomer, ben ik op zoek gegaan naar een leuke uitdaging en ben zodoende bij Overwater terecht gekomen.


 
Per 1 september 2020 ben ik begonnen bij het Grondbeleid Adviesbureau ter ondersteuning van de grondzakendeskundigen en -juristen. Ik ben alle ochtenden en op woensdag de hele dag aanwezig. Na een uitgebreid introductieprogramma heb ik inmiddels met iedereen kennis kunnen maken en kan het echte werk gaan beginnen. 
 
In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn paarden, ik heb er drie aan huis staan. Daarbij geef ik ook paardrijles, voornamelijk aan kinderen. Daarnaast ben ik lid van een jongerenvereniging, Rotaract Hoeksche Waard, waarmee wij proberen ons maatschappelijk in te zetten voor de Hoeksche Waard.
 
Ik ben erg benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen bij Overwater, ik ga in ieder geval mijn best doen om er iets van te maken!