Agrarische makelaardij


Wat is agrarische makelaardij?
Agrarische makelaardij betreft het begeleiden van opdrachtgevers bij de aankoop of verkoop van landelijk en agrarisch vastgoed en zakelijke rechten, zoals bijvoorbeeld erfpacht. Wij streven naar een optimaal resultaat.

Onze begeleiding betreft maatwerk dat wij vooraf met u bespreken. Hierbij kijken we in een brede context naar de opdracht en houden we rekening met bijvoorbeeld de sociale en de fiscale consequenties.

Maatwerk
Het maatwerk begint met het vaststellen van een gedegen plan van aanpak voor de aankoop of verkoop van uw bezit. Bij het opstellen van het plan voeren we overleg met u en indien nodig ook met uw accountant of financieel adviseur.

Wij betrekken u bij de voortgang van het proces, zodat u inzicht heeft in het verloop van de onderhandelingen en uw aankoop of verkoop zo onbezorgd mogelijk verloopt.

Wij ondersteunen u op verzoek ook bij gesprekken met uw financier.

Koopovereenkomst
Bij overeenstemming leggen wij de gemaakte afspraken vast in een koopovereenkomst. Nadat partijen hebben ingestemd met de koopovereenkomst wordt een notaris benaderd die de notariƫle akte opstelt en verlijdt.

Onze opdracht eindigt pas als de notariƫle akte in het Kadaster is ingeschreven en u het onroerend goed heeft verkocht of aangekocht.

Ook als er achteraf nog een vraag rijst, kunt u ons uiteraard benaderen.

Overweegt u om agrarisch vastgoed aan te kopen of te verkopen? Dan zijn wij u graag van dienst.